nedeľa 29. júna 2014

Micelárny trojboj

Hanbím sa priznať, ale ešte tri mesiace dozadu som ani len netušila, čo to tá micelárna voda je. Najvtipnejšie na tom je, že som produkt s vlastnosťami micelárnej vody hľadala už dlho, lebo sa mi nezdalo, že by som sa mohla dobre odlíčiť len za použitia odličovacieho mlieka. Hlavne potom, čo som pri použití toneru vždy zbadala na tampóne oranžové stopy. Asi tri mesiace dozadu prezradil Ladybox, že súčasťou marcovej edície bude micelárna voda a ja som neváhala. Našťastie. Dnes som už šťastnou majiteľkou troch rôznych micelárnych vôd, aby som si našla pre seba tú najlepšiu. Dnešný blog je minirecenziou niekoho, kto s nimi začína a je teda vhodný najmä pre začiatočníčky.

piatok 27. júna 2014

(Ne)letný júnový ladybox

Minulý ladybox som vynechala a ani v najmenšom som toto rozhodnutie neľutovala. Nepoužívam totiž rozjasňovač a pigmenty by mi pri mojom šťastí došli zelené. Tento mesiac som však neodolala, hlavným lákadlom bola farba na pery Inglot a špeciálna ponuka na bázu pod očné tiene značky LASplash.

S platením som váhala až do oznámenia bonusu v podobe Dara bags, keďže na obrázku vyzerali všetky tak krásne. Najviac na mňa zapôsobila tá bodkovaná a tajne som dúfala, žeby som ju tam mohla objaviť. Moje prianie síce zostalo nevypočuté, ale napriek tomu som mohla dopadnúť aj horšie. Čo teda hovorím na tento ladybox?

štvrtok 19. júna 2014

Výhra od 50 shades of Anna

Asi dva týždne dozadu som vyhrala giveaway u Anny. Väčšinou sa takýchto rozdávačiek ani nezúčastňujem, alebo v tomto prípade bolo pre mňa veľkým lákadlom Nivea Lip Butter, ktoré som si zabudla kúpiť na mojom výlete v New Yorku )o; O to viac som sa potešila, keď som našla ako víťaza tejto giveaway samu seba. Balíček mi došiel v utorok a dnes som si konečne našla čas ho vyskúšať. Keďže sa držím porekadla "darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj", rozhodne som o ňom neplánovala písať recenziu. Bola som však z neho tak nadšená, a to najmä z prekvapenia,  že som nemohla som odolať a nevychváliť ho na blogu.

utorok 10. júna 2014

Oplatí sa kupovať drahšie laky? Minirecenzia marhuľových lakov Clinique a Astor

Priznám sa, že som k marhuľovému laku prišla ako slepé kura k zrnu. V USA bola výhodná ponuka na Clinique, a ak ste nakúpili nad 27 dolárov, dostali ste taštičku  s miniatúrami zdarma. Chubby stick už bola v košíčku, avšak stále som nemala dosť. Nič sa mi príliš nepozdávalo, až kým som nenašla broskyňový lak. Popravde, nikdy v živote by mi ho nenapadlo kúpiť, ale to isté som si myslela aj o mentolovej farbe a dnes pomaly bez nej ani nevyjdem z domu. Týždeň dozadu som našla vo výpredajovom košíčku v DM ďalší s týmto odtieňom a minulý víkend som strávila ich testovaním (čítaj lakovaním a fotením).

sobota 7. júna 2014

Osobitá atmosféra Colours of Ostrava


Čoskoro sa blíži festivalová sezóna a vy sa stále neviete rozhodnúť, kam tento rok? Chcete vyskúšať niečo iné ako Pohodu? Tak táto recenzia vám príde viac ako vhod. Vďaka tomu, že som až do minuloročného Colours bola festivalmi nepobozkaná, prinášam vám jeho hodnotenie vôbec neovplyvnené inými festivalmi Česka a Slovenska.

štvrtok 5. júna 2014

"Odborný " bra fitting v Debenhams

Hoci sa zdroje presne nezhodujú,  všetky tvrdia, že minimálne 7 - 8 z 10 žien nosí nesprávnu veľkosť podprsenky. Väčšinou k tomu napomáha nedostatočný rozsah veľkostí v našich obchodoch, neškolený personál či babské rady. Možno aj preto je najpoužívanejšou veľkosťou podprsenky 75B. Vezmite si však už len to, aká sme každá jedinečná. Naozaj si myslíte, že ste priemer, hoci priemerná veľkosť košíčkov v Česku je D na Slovensku C? Ak ste začali pochybovať o vašej veľkosti, do 8.6. máte možnosť prísť sa premerať do Debenhams a navyše získať 20% na nezľavnené kusy.

utorok 3. júna 2014

Nie je nuda ako nuda alebo jeden deň v Aqualande Moravia 50km od Brna


Je tu čas štátnic a ja som rada, že môžem stráviť chvíľu času písaním niečoho iného ako posudkov na záverečné práce. Minulý volebný víkend sa krásne vyčasilo a my sme konečne mohli využiť kupón do Aqualandu Moravia, ktorý som dostala ešte začiatkom marca na narodeniny. Niežeby sa tam nedalo ísť počas škaredého počasia, ale viacero bazénov a tobogánov majú umiestnených vonku a na schladenie počas saunového sveta je úžasné vyjsť len tak von na terasu. Aby sme sa však vrátili k nadpisu, známy film Nuda v Brne vám tam naozaj nehrozí. Práve naopak, na terase sú nudní tí, čo sú oblečení a nikomu neprekáža ani výhľad  priamo na parkovisko. O tomto však až neskôr.